2011. július 27., szerda

Aira, César: Epizód egy vándorfestő életébő - Jelenlegi ára: 1 730 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Epizód egy vándorfestő életébőlA könyv listaára: 1990 Ft. Leírás:
Egy nem túl ismert német kismester, Johann Moritz Rugendas (1802-1858) vándorfestő latin-amerikai útját regényesítette meg a kortárs argentin irodalom egyik legfontosabb képviselője, César Aira. A főhős honfitársa, a nagy természettudós és felfedező, Alexander von Humboldt nyomán vágott neki a vadonnak, hogy érzékletesen pontos festményein megörökítse azt. Az egzotikumra vágyó 19. század világában játszódó történet argentin epizódjában Rugendas egy lovasbalesetben elveszíti arcát, és hogy őrjítő fájdalmát leküzdje, morfin-függővé válik. Az indiánok számára immár szörnyeteggé válva, sajátságos nézőpontból szemléli a tájakat, embereket és eseményeket, valamint ezekben önmagát is, miközben hű útitársa, a szintén festő Krause szolgál normális ellenpontul az őrült víziókban. César Aira finoman szőtt elbeszélésében folyton cserélődnek a nézőpontok: a história nyelve a teóriáéba, a külső és belső táj hol egybejátszik, hol eltávolodik, hogy végül a világ, az ábrázolás és az értelmezés útvesztőinek áldozatává váló festő magával rántsa olvasóját a mágikus ismeretlenbe. A spanyol nyelvű irodalom kimagasló alkotásának tartott regényt a különleges irodalmi csemegék olvasóinak ajánljuk. ISBN: 978-963-14-2821-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 730 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 01:13
. Aira, César: Epizód egy vándorfestő életébő - Jelenlegi ára: 1 730 Ft

Fontos